Aug 5, 2018, 1:56 AM

Дали е тишина 

  Poetry » Other
455 7 7

Дали това е просто тишина?

Отронен лист от вятъра избяга,

пропърхват нежно птици със крила,

а после дъжд притихнал леко пада.

 

Дали това е просто тишина?

Слънцето небосклона озарява,

светулките заспиват в светлина,

загаснали до вечерта остават.

 

Дали това е просто тишина,

в която всяка мисъл зазвънява?

Със нея ще танцувам във нощта,

Луната за свидетел ми остава!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??