15.04.2005 г., 18:52 ч.

Дали не е любов 

  Поезия
1453 0 2

Твоят поглед ме изгаря,

винаги ме гледаш мило,

а устните ти искам да докосна,

да те целуна,да забравя всичко!

Но това не трябва да се случва,

ще бъде грешка несполучна.

Но какво да правя,

как да те отблъсна?

Не мога вече,ще се пръсна!

Казваш-искаш да си с мен,

казваш ми,че ме обичаш.

А дали това е вярно?

Дали не е лъжа?

Иска ми се да ти вярвам,

иска ми се да си мой,

ала прегради хиляди...безброй!

Отдавна помеждуни има нещо,

отдавна,вече е горещо,

и задавам си един въпрос...

дали не е любов?!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Отдавна помеждуни има нещо,
    отдавна,вече е горещо,
    и задавам си един въпрос...
    дали не е любов?!"

    Най-вероятно е любов! Поздрави!
  • лол .... много ме кефи брафууу миличка
Предложения
: ??:??