Как жадна съм за топлина
За нежна дума
За допир на ръка
И вярвам някой ден
зад някой ъгъл
ще срещна другото си аз
вървяло и мечтало е и то за мен
Мечта
Какво му трябва на човек
до него друг човек да има
и топлина ще има
и нежна дума
и допир на ръка
© Румяна Щерева Всички права запазени
Поздрав!