25.09.2022 г., 9:58 ч.

Дали разбра? 

  Поезия » Любовна
206 0 0

Дали разбра, че най-накрая

реален съм? От плът и кръв. 

Когато всеки път ме забраняваш, 

оставяш себе си без дъх. 

А моят пулс в тъга замира 

и тази смърт е някак си почти, 

но аз живота си пред теб избирам, 

тъй както своя си избрала ти... 

Кога ще разбереш, че най-накрая 

не съм герой от хубавите приказки? 

За мене вместо да мечтаеш, 

аз щях да ти се сбъдна истински. 

Увѝ, затвори ме в копнежа си, 

а те умират, като сънища. 

И цялата събрана нежност 

за теб е минало без бъдеще. 

Ти всъщност не разбра освен, че края 

дойде, но не, очаквано - щастлив! 

Във друг живот ще ме познаеш,

но само в този ще съм жив... 

 

Психопат. 

Danny Diester

05.12. 2021

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??