26.09.2006 г., 15:58 ч.

Дали ще дойдеш? 

  Поезия
562 0 7
Угасенa лампа,
ноща е отвън,
безлюдна е моята стая,
сама съм.
Зов за любов,
прогони моя сън,
изкрещя мрака в ушите ми,
много пъти твоето име,
послание от теб ми изпрати той.
Аз моля те да дойдеш,
а теб те няма още,
моята душа дерзае
и желание за обич
в мен гори сега...
Отварям входната врата
и тръгвам самичка в ноща,
да те търся,навярно и ти си някъде сам,
също като мен самотен.
Оглеждам се внимателно....уви.
Няма те!
Започна да се разсъмва вече,
а следа от тебе не открих...
Имам нужда от теб!
Аз ще те чакам,ела...
Дано довечера ме изненадаш
пред входната врата...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??