17.05.2009 г., 21:45 ч.

Дали си ми... 

  Поезия
751 0 16



Ако си сън,

ще мога ли

отвъд хоризонта да видя,

за да те нарисувам?

И онази музика,

с тръпките по тялото

след полъха от теб оставен,

ще чуя ли

когато се събудя...

Дали си ми

сън...


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??