May 17, 2009, 9:45 PM

Дали си ми... 

  Poetry
746 0 16



Ако си сън,

ще мога ли

отвъд хоризонта да видя,

за да те нарисувам?

И онази музика,

с тръпките по тялото

след полъха от теб оставен,

ще чуя ли

когато се събудя...

Дали си ми

сън...


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??