16.11.2018 г., 11:57 ч.

Dancing stars 

  Поезия
859 4 3

Животът –
покана за танц
от Смъртта.
Рядък шанс
на Вселенската сцена
да бъдеш –
плът от плътта,
кръв, 
сухожилия,
скелет.
Най-трудният шанс
да покажеш
своите умения,
преди с реверанс
да тръгнеш
бавно
по сцената,
с детинска възбуда,
към журито съдещо.
Което издирва
звездите си.
Бъдещи.

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??