25.01.2014 г., 19:06 ч.

ДаНо 

  Поезия » Друга
423 0 1

 

 

                            ДаНо

 

             Лъжливите усмивки

                    днес давят се в мъглата

             и грешната любов

                   се връща от забрава.

             Денят разгонва с яд

                   наново суетата

              и остава глух

                    за глупавата врява.

              Днес истината търси

                     гласа на добротата.

              Във факел се превръща

                     всяка нова клада

               и човек гостува

                      с радост на съдбата,

                а тя с обич често

                      щедро го дарява.

                             Но!

                Днес и на Живота

                      отнети са правата.

                Всеки сам на себе си

                      за нещо отмъщава.

 

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??