3.06.2010 г., 18:01 ч.

Дано и Господ е доволен 

  Поезия » Гражданска
655 0 2

Той каза: "Аз не съм такъв"

 И тя отвърна му  усмихнато:

"Сър Елтън Джон не е такъв,

а всички други сте по шибката."

 

Тя каза му: "Не съм такава"

и той повярва на мига,

каквото ще, това да става -

"най-важно е да... полетя."

 

Ни той такъв, ни тя такава,

а пък получи се такова,

през юни всички полудяват

и даже Господ е доволен.

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??