На душа лежат спомени тежки.
Злобна ги памет повтаря често.
Хр. Ботев.
И ето,
най-накрая остарях.
В годините,
които преживях,
съм правил толкоз глупости и грешки!
И извинителни, и много тежки.
И невъзпитан бях, и глупав бях.
И лошите ми спомени ме следват.
Дано не съществува “оня свят” -
че сигурно и там ще ме преследват!
© Ангел Чортов Всички права запазени