9.04.2023 г., 9:14 ч.

Дантелените дрехи на страстта 

  Поезия » Еротична
339 1 4

Дрешки само от дантели,
устни с еротичен гланц.
Молекулите са спрели
даже вечния си танц...

Гладка кожа от сатен
и извивки изкушение -
Мъжкото намира в мен,
губя всеки вид търпение...

А ти танцуваш и танцуваш
на границата със реала,
въздуха със дъх целуваш
красива, женствена и бяла.

Докосваш ме за миг с ръка,
а после се отдалечаваш...
Не чуваш моето Ела,
до лудост мене съблазняваш...

Но ето, вече ме обвиваш
в дантелената си нега.
Дантелата се свлича, имаш
ти мене в себе си сега...
*****
Следи от гланца ти по мене греят,
завива ни дантеленият грях,
а устните ти палаво се смеят,
а аз усещам още, още тях...

И с първата милувка на зората
в милувките си нежни, но и смели,
заспиваме сред красотата
на разпилените си страсти... и дантели...

05.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

От тялото ти глас бездумен чувам -
Дантелата беззвучно ме зове...
Под нея искам да целувам, да целувам,
но трябва първо да се съблече...
Под нея са ръцете ми и галя ...
  314 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??