8.09.2012 г., 11:46 ч.

Дареното е свише 

  Поезия » Философска
513 0 8

Прераждането дело е на Бог

и никой друг не може да го стори!

Но трябва вяра в Съдника ни строг –

в Създателя на вечните простори!

 

Духовния зародиш праща Той

в биологичен после да покълне...

И първа майката, незнаеща покой,

очаква свидна рожба да прегърне!

 

Животът се превръща в бъднина!...

Как смъртният това да го опише?!

Щом Бог е Път, Любов и Светлина,

бъди човек – дареното е свише!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??