На сина ми
Дари ме Бог дете да имам -
прекрасен син, осмислящ моя ден.
Безкрайно много го обичам
и всичко, всичко е за мен!
С усмивка топли ми сърцето,
с прегръдка - моята душа,
и в него виждам себе си - детето,
той в мене - майчица една.
Аз моля се на Бога само
да бъде здрав, с усмивка на лице.
А как ми казва само: "Мамо!"
Горещо ме прегръща с две ръце.
© Ивелина Цветкова Всички права запазени