16.07.2023 г., 12:44 ч.

Дарява се 

  Поезия
163 0 0

за да се пише - 

дарява се свише и 

обич вселява 

 

.......................................................  

 

друга подредба 

на думите: 

 

за 

да се 

пише - дарява се 

свише и обич вселява

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??