Имам две прекрасни деца,
които обичам безкрайно много
и най-много съм щастлива,
че са от човека когото
наистина и истински обичам!
Те са всичко, което имам и обичам,
друго нищо не ми трябва в този живот
Те са смисълът на моят живот, заради
тях си струва да се боря и живея...
© Виолета Перфанова Всички права запазени