Apr 19, 2017, 11:50 AM

Истинска обич 

  Poetry » Love, Free verse
649 0 0

Имам две прекрасни деца,

които обичам безкрайно много

и най-много съм щастлива,

че са от човека когото

наистина и истински обичам!

Те са всичко, което имам и обичам,

друго нищо не ми трябва в този живот

Те са смисълът на моят живот, заради

тях си струва да се боря и живея...

© Виолета Перфанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??