31.08.2023 г., 0:25 ч.

Деца на любовта 

  Поезия » Любовна
511 0 0

Ще потърся вечер твоите очи,

в които искам да се потопя

и в морето от лазурните лъчи

на твоята изстрадала душа,

да видя,че си птица устремена,

зажадняла за нежност и любов,

една душа безмилостно ранена

от живота отруден и суров.

 

Ще срещна сутрин устните ти топли,

с дъха на свеж и утринен синчец, 

ти криеш и не казваш свойте болки, 

добила рутината на мъдрец.

 

Творци да бъдем двама на доброто, 

над наш'то земно щастие да бдим, 

да станем днес усмихнати когато, 

съдбите ни преплетени творим. 

За красотата на света да знаем 

и станем спътници на радостта, 

за свобода и обич да мечтаем 

да бъдем две деца на любовта.

 

 

 

 

© Иво Сотиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??