29.04.2017 г., 22:04 ч.

Децата 

  Поезия
250 0 0

Бъдете мили с децата,

не подрязвайте им крилата,

към тях ние повече грешим,

тъй като неволно им крещим,

а понякога не одобряваме

и за дребни неща прекаляваме.

Затова им кажете, че при желание,

всичко се постига, има ли старание,

кажете им колко много ги обичате 

и винаги на вас да разчитат, се вричате.

Така ще пораснат по-добри и смели,

както сме мечтали и силно копнели,

тогава в мисията родител ще успеем,

когато един ден с тях  се гордеем…

© Мария Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??