31.10.2019 г., 7:33 ч.

Децата ни 

  Поезия » Друга
354 0 0

Кое по-чисто е от детската душа?
Кое по-мило е от тъничките пръсти?
И щом не мога да реша -
усмихвам се и ги прегръщам!

 

Децата ни - това сме ние,
но без графата "Лошотия".
В очите им не ще откриеш
пороци, злоба и помия!

 

За тях сме нежни великани.
Безкрайно ни обичат - без въпроси.
А ние ще се будим рано,
завивайки крачета боси.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??