6.04.2013 г., 10:16 ч.

* * * 

  Поезия
322 0 0

  Той засвири с китарата си, 

пред горящата камина и той 

погледна я. 

  

  Тя не устоя на думите му, 

хвърли се в прегръдките му, 

започна да го целува страстно...

 

... но сети се тя, че това бе един 

избледнял спомен. Захвърли 

книгата, която Мери четеше, 

прегърна топлото одеало, 

надявайки се, че ще заспи, но

не успя.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??