Apr 6, 2013, 10:16 AM

* * * 

  Poetry
323 0 0

  Той засвири с китарата си, 

пред горящата камина и той 

погледна я. 

  

  Тя не устоя на думите му, 

хвърли се в прегръдките му, 

започна да го целува страстно...

 

... но сети се тя, че това бе един 

избледнял спомен. Захвърли 

книгата, която Мери четеше, 

прегърна топлото одеало, 

надявайки се, че ще заспи, но

не успя.

© Надя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??