1.01.2008 г., 17:30 ч.

Действителност 

  Поезия » Гражданска
715 1 3
Отдавна бях поразена от света,
отдавна загубих надежда.
Убедих се, че за хората
парите са всичко,
убедих се, че рядка е
любовта.

Справедливостта я няма,
а подкупите са чести,
животът е жалък,
а смъртта
страшна.

Правителства много,но нито
едно достойно, умни има,
но те стоят на
двора.

© Без име Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??