10.12.2007 г., 10:08 ч.

Декември 

  Поезия » Друга
784 0 7

Декември е сезонът

на моята игра,

начало на лудост детска...

Снежна белота,

прикритие красиво

на завистта крайбрежна...

Месецът на моята целувка

с ярката звезда...

Разговор с часове,

под чистото небе...

Усмивка лъчезарна,

чаровна маска

на възбудата голяма...

Знойна нощ,

изпълнена с емоцията

на нашите сърца...

Изпълнена със студ,

положих плавно

косите свои...

върху топли рамене

и омайно силна длан....

Декември е

началната стрелка,

но не и знак за края!

 

 

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??