22.12.2008 г., 16:23 ч.

Декември 

  Поезия » Бели стихове
3449 0 19

 

 

 

 

прашни минути

отвъд хоризонта

се скитат

и сеят забрава

в квадратно мълчание

в пясъчни клони

рисуват

решетки от сняг

целуват мъгла

от студени очи

флиртуват

с небе от ръце

плачат със слънцето

сбогуват се с болката

влюбват се

в дъжд от мечти

заличават посоките южни

на вятъра

и заспиват

в море от звезди

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??