Dec 22, 2008, 4:23 PM

Декември 

  Poetry » White poetry
3401 0 19

 

 

 

 

прашни минути

отвъд хоризонта

се скитат

и сеят забрава

в квадратно мълчание

в пясъчни клони

рисуват

решетки от сняг

целуват мъгла

от студени очи

флиртуват

с небе от ръце

плачат със слънцето

сбогуват се с болката

влюбват се

в дъжд от мечти

заличават посоките южни

на вятъра

и заспиват

в море от звезди

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??