10.03.2010 г., 13:06 ч.

Декори 

  Поезия » Философска
479 0 2

Върху подвижна сцена

                                       се въртим –

подменят старите декори с нови,       

а драмата повтаря се...

                 И както бе преди,

в душата тегне сивото олово

на неспокойни мигове.

                                         Уви,

възмездие очаква само мрака –

                                         ще съмне!                          

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??