31.07.2009 г., 12:57 ч.

Делириум 

  Поезия » Философска
571 0 1

Превърнал си ме в делириум,
тровиш се с забрава.
Друг би ме описал като опиум,
но ти не ме искаш,
пък и аз не съм такава.
Обърни се на другата страна -
там стои видение,
докосни го и мечтай...
За мен сънищата нямат значение.
Аз мога да играя в нечия игра,
мислиш ли, че съм щастливка?
Вече ясно виждам мястото ти,
ти си нищо - защо да те искам?
Показвах ти толкова много начини,  успях,
а ти се смееше - не ти мина и през ум.
Сега аз ще продължа напред,
а ти оставаш сам, неискан.
А беше моят сладък делириум...

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??