12.09.2021 г., 2:04 ч.

Делнично 

  Поезия » Гражданска
243 1 4

От ден на ден навлизаме във делника 

на нашето житейско ежедневие, 

а лятото,  тоз дяволит безделник, 

отпраши си без капка угризение. 

Отиде си преди да сме усетили 

отпускащото чувство за безвремие. 

Остана ни от летните коктейли

да скочим в сивото си ежедневие.

Да  мислим от заплата до заплата,

дали сме си платили всички сметки,

решаваме проблеми за награда, 

заспиваме зад делнични решетки.

Когато ни притисне битието 

или умората ни връх е взела,

ще пуснем спомените си за лятото,

за да има светлина в тунела!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??