7.05.2008 г., 8:07 ч.

Делници бледи... 

  Поезия » Философска
530 0 4
Делници бледи, тъжно усмихнати,
в утринната чистота освежени.
Делници, надпревари безсмислени,
от човешка суетност унизени...

Делници жарки, в грешки записани,
с безчувствени вечери разхладени.
Делници със грехове обсипани...
и от най-чисти мечти възродени.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??