7 мая 2008 г., 08:07

Делници бледи... 

  Поэзия » Философская
537 0 4
Делници бледи, тъжно усмихнати,
в утринната чистота освежени.
Делници, надпревари безсмислени,
от човешка суетност унизени...

Делници жарки, в грешки записани,
с безчувствени вечери разхладени.
Делници със грехове обсипани...
и от най-чисти мечти възродени.

© Мая Санд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??