7 may 2008, 8:07

Делници бледи... 

  Poesía » Filosófica
539 0 4
Делници бледи, тъжно усмихнати,
в утринната чистота освежени.
Делници, надпревари безсмислени,
от човешка суетност унизени...

Делници жарки, в грешки записани,
с безчувствени вечери разхладени.
Делници със грехове обсипани...
и от най-чисти мечти възродени.

© Мая Санд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??