19.06.2008 г., 11:41 ч.

Демон 

  Поезия » Друга
575 0 0
 

Дяволът се е вселил във теб.

Една омраза те е обзела и те убива.

Манията ти те отвежда в АДА!

Отмъщението -

Няма смисъл, не виждаш ли, само си губиш времето...

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??