3.12.2008 г., 19:59 ч.

Ден 

  Поезия » Друга
523 0 1

В един свещен за мен декемврийски ден

се роди принцът на моите мечти.

Искам да му честитя

празника сега

и любовта си да му подаря заедно с това.

Чакам този ден,

толкова необикновен,

за да разкрия се пред него

да кажа му: Ти за мене си роден!!!

Той, навярно, не го знае

и точно затова реших

да го споделя на празника му аз сега.

И сърцето си да му даря!!!

 

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??