26.08.2005 г., 9:56 ч.

ДЕН 

  Поезия
609 0 1
Тъжен ден-с гнила усмивка засечена
кален ден-с радост сива обречена
ден в мрак-стряскан в съня си от тикове
озъбен и благ-дишащ на воля с хрипове.

Ден като другите-питам защо
таз орисия -заслужих с какво,
празен билет все се пада на мен
в ден отминал-поредния ден.

© Георги Заяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??