Ден като ден - и слънце, и горещо...
Щастливо щурче пее в мен
за любов и още нещо...
Пак срещнах те и пак те преоткрих,
да се върна към теб съм решила -
ще те рисувам пак с любовен щрих -
дано не съм сгрешила.
От извора да пия аз желая,
така и чувството е свежо -
защо така е, аз не зная -
там блика и любов, и нежност!
© Ралица Недева Недева Всички права запазени