May 13, 2009, 6:20 PM

Ден като ден 

  Poetry » Love
517 0 0

Ден като ден - и слънце, и горещо...

Щастливо щурче пее в мен

за любов и още нещо...

Пак срещнах те и пак те преоткрих,

да се върна към теб съм решила -

ще те рисувам пак с любовен щрих -

дано не съм сгрешила.

От извора да пия аз желая,

така и чувството е свежо -

защо така е, аз не зная -

там блика и любов, и нежност!

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??