19.09.2018 г., 23:13 ч.

Ден на събиране 

  Поезия » Философска
290 3 3

 

Само стъпка остава напред,
само поглед последен.
И събирам...
Не, не искам да знам
дали е седмичен или неделен.
Всеки дар е празничен ден -
независимо колко ще трае.
Аз събирам, капки за мен.
И се радвам
на полет в безкрая.
Колко струва денят без Любов?
Без усмивката на някой към тебе?
Една сълза, един отчаян зов,
думи на нежност когато зовеме?
Защо да обръщаме всичко в цена
когато животът е нещо безценно?
Аз събирам...
Не, не събирам тъга -
Любовта събирам от времето!

 

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво пишеш, Слава! Аплодисменти и от мен!
  • благодаря ви Маргарита, Милко! .
    Раздавам Маргарита, защото знам, че това богатство колкото повече раздаваш толкова се преумножава
  • Събирай! Това е съкровище безценно! Но не го дръж затворено! Раздавай, за да се умножи. Поздрави!
Предложения
: ??:??