21.12.2016 г., 21:01 ч.

Ден Рожден 

  Поезия » Друга
632 2 0

                                                       Ден рожден 

 

Нека твоят ден рожден,

днес да бъде необикновен!

Да ти е честит и благословен!

Един празник за теб споделен!

 

Има много дни в една година,

но рождения ден е един,сега и догодина!

Да бъдат до теб твоите приятели добри.

С тях никога не ще остане сами! 

 

До теб да бъде човека любим,

в този ден,твоя ден,незабравим!

До теб да бъдат твоите деца,

Те ще почистват празника със своите сърца!

Усмихни им се и ти прегърни,сега.

Те своята обич ще ти подарят,

твойте грижи и обич ще оценят!

До теб са твоите близки,твоя брат.

С тях Човек се чуства най-богат!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??