16.11.2019 г., 11:00 ч.

Ден рожден 

  Поезия » Гражданска, Акростихове
792 1 0

Честит да бъде този ден!

Единствен, в който ти си роден.

Стани и го посрещни.

Твой е той и за бъдните дни.

И бъди здрав, обичан, чаровен.

Трябва да го посрещнеш по начин достоен.

 

Раздай сърцето си човешко

Обичай всички в този ден.

Жадувай успехи и младост.

Дарявай усмивки и радост.

Единствен ден във календара.

Неповторим и очакван.

 

Ден,

Единствен и

Незабравим.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??