26.12.2007 г., 19:09 ч.

Ден след ден 

  Поезия
554 0 1

Ден след ден красив,

момък млад и див,

чакаше голямата любов,

за нея беше винаги готов,

мислеше си ден след ден,

откакто бе роден,

за принцесата красива,

сълзите си тайно скрива,

за принцесата мила и добра,

която живееше в града,

напразно искаше я той,

тя си мислеше ”дали ще е мой”,

когато на терасата покажеше се тя,

мигом момъкът отваряше уста,

леко усмихваше се тя ,

когато и при нея любовта долетя,

в една прекрасна нощ с ярки и красиви звезди,

навън срещнаха се и мигом им заблестяха красивите очи,

и ден след ден всяка нощ срещаха се те,

и така останаха завинаги хванати с ръце!!!

 

 

© ИВКА ТАИНА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изглежда прекалено красиво за да е истина. Надявам се тази обич все още съществува...
Предложения
: ??:??