16.11.2018 г., 22:23 ч.

Ден студен 

  Поезия
324 0 0

 

 

 

 

Скрежи във мен
безмерна самота
в този ден студен
без капка топлина.

 

Няма вече огън,
даже няма жар,
ръцете си да стопля,
камо ли за сърце пожар...

 

Не горят и жълтите листа,
те в дим се изпепеляват,
така и моята душа 
в леден дъх се изпарява...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??