14.01.2017 г., 16:42 ч.  

Денят 

  Поезия » Друга
347 0 2

Родих се аз нощес, не беше толкова отдавна,

в студ и сняг. Както беше днес.

Вървях пътеката тя бе толкоз славна,

сърцето си доведох аз на тоз адрес.

Денят, той името ми е подсказал,

пазя, пазя го дори и днес.

Пламъкът на любовта, повярвайте, не е загаснал.

Животът е една прекрасна смес.

Не искам и не правя равносметки,

каквото каже вътрешния глас.

Господ знае, слага своите отметки,

Приятели, днес аз отново тук съм с вас.
 

  В. Й. 14.01.2017г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??