19.05.2012 г., 1:17 ч.

Денят 

  Поезия » Философска
400 0 0

  Денят

 

Денят на хората е

 срещи  и раздели,

с надеждата

 за  нещо по-добро...

  Проправяне:

 просеки,

вододели,

 и трупане на

вечното сребро.

 

Денят на хората е,

срещи и раздели,

с надежди

за било

 и не било...

Сбогуване

 със живи

 и умрели;

на малко радост

 и на много

 зло!        12.04.1979г.

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??