24.04.2009 г., 7:57 ч.

Денят е слънчев и красив 

  Поезия » Друга
892 0 26

Денят е слънчев и красив.
И щастието - близко.
Поискай само да си жив.
Но много силно искай!

Деца играят вън и смях
в прозореца ти плиска.
Поискай да си като тях.
Но много силно искай!

Обидиха те... И какво?
Небето се не срути!
Поискай да не те боли
за няколко минути.



© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??