Денят, който не можеш да видиш.
Той е прекрасен.
Дарен от нежния тъжен вятър на есента.
Докосван от топлото слънце.
Обгръщан от влажна земя.
Тихо огласяван от самотни птици.
Пътуван с белите облаци.
Тъгуван от ароматни цветя.
Обсипван с искрите на трептящия въздух.
Той пита за теб.
Благодаря, че ми го дари.
Страдам, че не мога да ти споделя да го усетиш.
Все пак, денят, в който не можеш да бъдеш със мен, той е красив...
Благодаря ти за всичко това.
Ти оставаш завинаги и живееш чрез мен.
18.10.2020
© М В Всички права запазени