1.12.2023 г., 21:25 ч.  

Срам ме е от вас, депутати! 

  Поезия » Гражданска
242 0 0

Кое ви е народното, що представлявате,

защо не питате бедните: "Как оцелявате?"

Ако други отсъстват от работното място,

те просто ще си го загубят, много ясно,

вие обаче понякога сте десет души там,

докато други работят по осем часа едвам!

Защо пък и с чужди карти да не гласувате,

защо огромните си заплати да не надувате,

докато за болни и стари лекарства няма,

каква ли е тази продължаваща промяна,

а партньорите им с Пеевски се прегръщат,

що преди десет години от ДАНС пропъждат!

Общото кой гледа, личният интерес е важен,

както Цветанов рече - няма кой да ви накаже!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??