11.12.2008 г., 2:34 ч.

Десислава 

  Поезия
997 0 5
ДЕНЯТ  ПРЕВАЛЯ,
ЕДНА СЪЛЗА  В  МОИТЕ  ОЧИ...
СВЕТЪТ  ОКОЛО МЕН СЕ РАЗРУШАВА,
ИЗГАРЯМ  ЦЯЛ  В  НАСТЪПВАЩИЯ  ЗДРАЧ...
СИЛИТЕ  НАПУСКАТ  МЕ  СЪВСЕМ -
ЛЮБОВТА  САМО МИ ОСТАВА!
А  В  ЛЮБОВТА  СИ  ТИ.
ВЕДНЪЖ   УСЕТИЛ   ТВОЯ  ЧАР,
АЗ   НЕ МОГА   НИКОГА   ДА  ГО  ЗАБРАВЯ!

© Евгени Евгениев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??