13.07.2007 г., 8:56 ч.

дете си още 

  Поезия
655 0 2
Детенце си ми, скъпи,
щом постъпваш ти така.
Детенце си и не се сърди,
има много като теб.

Аз да бягам, май е по-добре,
докато е време,
че по теб съвсем ще хлътна
и ума си ще изгубя.

Най-добрия ти не си,
не се хвали, не се хвали!
Светът е пълен със жени - 
защо при мене ти дойде,

защо омайваше ме с думи сладки,
а накрая не посмя
в лицето всичко да ми кажеш.
За мене си дете, не се сърди!

Не разчитай и на чужди хора
нещата наши да оправят,
на приятелите мои ти недей звъни,
защото сам си вкара тоя гол!

Да сгрешиш е лошо,
разкай се навреме:
аз дълго няма да се сърдя,
просто няма да съм с теб.
Когато ти пораснеш - обади се,
току-виж излязла съм със теб!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да вече много рядко почти невъзможно е да намериш точно момче...повечето имат по големи притенции и от нас момичетата ....закасняват за срещи и никога незнаят какво точно искат....
  • Браво!
    Много хубав стих!
    Само така! Напред!
Предложения
: ??:??