14.02.2007 г., 22:39 ч.

Детско стихче :) 

  Поезия
1007 0 6
Здравей, мило мое мече!
Как си днес? Спа ли добре?
Видя ли навън, че дошъл е снега?
Видя ли усмихнати детски лица?

Здравй, мило мое мече!
Събуждай се вече, лято дойде!
Какаото топло на печката ври,
Събуждай се, мечо! Недей се цупи!

Да тръгваме, мечо! Чака ни път!
Пълната раница слагай на гръб!
Издрани лакти и нокти с кал,
това е нормално, вече съм скаут.

Довиждане, Пухчо… Порастнахме май?
Но времето наше не ще има край…
Понякога вечер ще идвам при теб,
защото такава съм - още дете!

© Теодора Стефчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??